2014. május 22., csütörtök

Bella Andre: A Sullivan család

A Sullivan család a hetvenéves mamából, hat szuperszexi fiából és két tűz és víz lányából áll. De a történet nem a Sullivan családról szól, egyedül Chase-ről, a világot látott, modelleket és színésznőket hágott aranylelkű fényképészről. A mama szülinapi bulijáról hazafelé tartva egy árokba csúszott lányt talál. Szerelem első látásra alapon hazaviszi magával a bátyja szőlőbirtokára, ahol már az első pillanattól kezdve cicáznak egymással. Teljesen hihető Chloe reakciója, és valljuk be, mi se reagálnánk máshogy a helyzetben, minthogy fél nappal azután, hogy az exférjünk bucira verte a fejünket, egy idegen fürdőszobájában mesztizni kezdünk. Ha pedig lebukunk, az a minimum, hogy pucéran álldogálva csacsogunk a pasival, hátha nem erőszaktevő baltás gyilkos. Ezután pár napig bujálkodnak, de míg a pasi sírig tartó szerelemet vár, a lány csak testi kapcsolatot akar. Kábé két napig.
Aztán csak orrba-szájba, míg csak 10 oldal maradt a könyvből. Ott azért volt két oldalnyi kis bonyodalom, de a csúnya, gonosz exférjet bekaszlizzák.
A könyvben nincs semmi izgalom, bonyodalom, csak vég nélküli belső monológok, hogy mennyire nagyon szeretik és vágyják a másikat, hogy Chloe menekülne, hogy bebizonyítsa a függetlenségét, míg Chase legszívesebben térdre omlana az imádottja előtt, verset írna a szépségéről. Ne túlzásokba nem esik, a kapcsolatuk 5 napja alatt csak a következő hetven évet tervezte el. Nem normálisak.
Halálra idegesített a könyv nyelvezete, bár gondolom a fordítás hibája. Chase többször szerepel fiúként, mint férfiként, ami egy harmincpár éves pasi esetében nagyon zavaró. Felnőtt szereplők, nem begerjedt kamaszok. Nehezen hiszem, hogy egy harmincon felüli nő szex közben a Twilight-ra asszociál, de Chloe...

"Megnyalta a bőrt, hogy nedves legyen, majd harapdálni kezdte.
Egy pillanatra remekül el tudta képzelni, mit ézezhet egy vámpír
és milyen nehéz lehetett Edwardnak megállnia, hogy ne mélyessze
bele a fogait Bella húsába azokban a filmekben, 
amiket annak idején látott."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése