2014. április 7., hétfő

Jennifer Probst: Trükkös házasság

A Milliárdos feleségek második része az első részből megismert Nick húgának, Maggie-nek, és üzlettársának, Michael-nek a története. Kettejük kapcsolata az elejétől kezdve félreértéseken alapul. Valamikor a megismerkedésük táján elmentek egy randira, ahol a lány szokásától eltérően másodikat is szeretett volna, míg Michael, bár benne lett volna a buliban, úgy megszokta, hogy másokat helyez a maga érdekei elé, elutasította. Mondjuk elég hülye indok, hogy árt az üzletnek, ha nem jön össze a kapcsolat, mert szerintem, ha tisztességesen játszott volna, nem orrol meg rá senki, ha nem illenek össze. Akkor persze nem lett volna ez a könyvecske sem. Maggie ezután rögeszmésen támadta a férfit, hogy biztos Alexára, a sógornőjére fáj a foga, ami az esetek többségében vicces, de egy idő után inkább csak fárasztó párbeszédeket eredményezett.
Michael a családja nyomására nősülni készül, legalább egy álmenyasszony kell neki, hogy a családja leszálljon róla, és a soron következő testvére férjhez mehessen. Mintha nem is a XXI. században játszódna a sztori, komolyan. Michael enyhén zsarnok a családdal, akik az "amit a mama mond, az lesz, vagy ki leszünk tagadva" elv alapján élnek. Végül Maggie menti ki a csávából, cserébe azért, hogy a férfi tűnjön el Alexa és Nick életéből.
Maggie csalódott a szerelemben, az egyetlen jó emberi kapcsolat, amit nem kérdőjelez meg, a testvéréhez, és Alexához fűzi. Aztán belecsöppen egy igazi, nagy olasz családba, ahol az emberek törődnek egymással, kicsit (nagyon) túlságosan is. Egyik pillanatról a másikra érdekelni kezdi Michael testvéreinek sorsa, tésztát gyúr a majdnem-anyósával, vigyáz a ki tudja, melyik unokatestvér rosszcsont gyerekeire. Közben pedig elkezd vágyakozni valami iránt, amit eddig elfojtott magában. Michael-lel egymásra találnak, de azt hiszik, mindig azt hiszik az ilyen könyvekben, hogy csak szex, kiéllik magukat, pár orgazmus és kigyógyulnak a bajaikból. Hát itt az ungabunga csak olaj a tűzre. Itt jegyezném meg, hogy zseniális húzás volt Maggi-től, hogy miután megkapta a maga orgazmusát, otthagyta a férfit álló léccel. Gonosz, de zseniális húzás, nagyot nevettem.
Mihael... Szexi hosszú haj, a gyengém, na. Ahogy Maggie mondta, a régmúltból itt ragadt kalózok. Kicsit idegesített a vaskalapos nézőpont, ahogy a családjára tekintett. Nem értem, hogy kezelhet nyíltan kiskamaszként, éretlen és fejletlen lányként mindenki egy 21 éves nőt? Nem olvastam utána a következő részek tartalmának, de remélem Michael húga is kap egy kötetet.
Amit furcsállok, hogy noha a helyszín, és a szereplők többsége is olasz, mégis sokaknak angol neve van, mindenki angolul beszél. A férfi meglepetésére a lány is perfekt olaszból, nekem ez a felállás túlságosan is ideális volt. A végén a bocsánat, gyere hozzám, szeretlek stb. rész itt is kicsit túl színpadias volt, de azért nagyon szórakoztató a könyv. Aki romantikus, garantált heppiendes történetet szeretne, finom erotikával, az bátran vegye a kezébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése