2013. október 23., szerda

Lora Leigh: Buja fiúk

A lehetetlenül bugyuta cím és a gyomorforgatóan vattacukor-rózsaszín borító miatt nagyon régóta halogattam ezt a könyvet. Nem voltak teljesen alaptalanok a kételyeim, de korántsem volt olyan rossz, mint vártam.
Mostanában meglehetős divatja van az egy csaj sok pasi felállásnak, amit ez a történet is pedzeget. Adott három unokatesó, akik szeretnek osztozni, mert az mennyivel nagyobb öröm egy nőnek. Belecsöppen az életükbe egy új mostohahúg, aki igazi báránybőrbe bújt farkas, kiszemelte az egyikőjüket és gőzerővel próbálta elcsábítani. Sikerrel, mert mind a három rákeményedik a témára, olyannyira, hogy a seregbe menekülnek, nehogy liliomtiprás legyen a vége.
Mire a kimondhatatlan nevű főhősünk, Rowdy visszatér az otthonába, mivel úgy ítélte, egy 24 éves fiatal, szinte gyerek ártatlanság talán már elég érett a szexre és a míg a halál el nem választ opcióra, meglepve tapasztalja, hogy bizony változtak a dolgok. Kelly-t csaknem megerőszakolták, minek következtében a lány bezárkózott, slampos remete lett. Annyira fél a férfiaktól és az árnyékától úgy általában, hogy két teljes nap kellett hozzá, hogy ágyba vigye, és még egy, hogy kis híján partiba vágja. Hatalmasakat tekernek, de csakis misszionáriusban, mert már az is túl vérforraló, hogy az ártatlan leányka mekkorákat élvez, meg sikít, nehogy legyen benne valami kis extra. Amikor ideáig jutottam, hogy hogy a csudába lehet, hogy egy ilyen szexvadállat, amilyennek a pasit bemutatják, csak így uncsiban csinálja, a semmiből elővarázsolt egy vibrit, amin ki tudja miért a lány meg sem lepődött. Mármint ki a fene az, akinek még csak a szeme sem rebben, hogy eggyel több bré van benne hirtelen?
Amúgy kicsikét nyomozgatnak is, mivel az erőszaktevő nem tudta elviselni, hogy az ő jó kislány barátnőjét bemocskolják. A nagy nyomozás ki is merült abban, hogy Kelly-t a három pasi a házból a hajóba, onnan a másik pasi házába hurcolássza, mindenhol megy a kettyintés és a veszekedés, hogy akkor lesz gruppen, vagy nem lesz. A gyilkos erőszakoló kilétére nincs semmi támpont, nem lehet az olvasónak gyanakodnia, nincs a nagy AHA! érzés.
Mindezek ellenére, valamiért nagyon olvastatta magát, konkrétan egész nap lustálkodtam és ezt olvastam, pedig lett volna más dolgom, és a könyv sem volt annyira hűha. De az a valami azért elég arra, hogy a folytatásokat is meglessem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése