2013. július 27., szombat

Christina Lauren: Gyönyörű Rohadék

A cím nagyon találó, a főszereplő tényleg egy rohadék. Az a fajta rosszfiú, aki a seggfejsége miatt kapta ezt a jelzőt, nem a stílusa miatt. Szemét beszólásai vannak, keménykezű és kicsit sem kedves. Az őrületbe kergeti a kollégáit, maximalista és ennél kevesebbel nem éri be. Ez a nőkre is igaz. Az első naptól kezdve be akar jutni az asszisztense bugyijába, csakhogy ez nagyon nem etikus. Mit csinál ilyenkor egy érett férfi? Még jobban piszkálja, provokálja, kínozza és cseszegeti. Ha az oviban bevált, most is jó taktika lesz. Aztán persze szakad a cérna, és szakadnak Chloe bugyijai is, amik aztán Bennett fiókjában landolnak. 
A szereplők között magas fokon izzik a kémia, de azt gondolják csak azt. Amikor épp nem egymásban vannak (de néha akkor is), válogatott sértésekkel küldik egymást melegebb éghajlatra. Ez a választékos trágárkodás feltételezem a fordító érdeme, egyébként nagyon jól sikerült, le a kalappal.
A könyv kétharmada szexel tarkított szúrkapiszka, próbálnak szabadulni egymástól, de nem tudnak. Bennett félti a józan eszét, Chloe pedig a karrierjét. Aztán elutaznak egy konferenciára, ahol nem lesi minden mozdulatukat a fél cég, és rájönnek, hogy nem csak az ágyban illenek össze. Persze ilyen egyszerűen nem mennek a dolgok és Bennett-nek félre kell tennie az egóját és újra meg kell szereznie a nő bizalmát. Nem mintha olyan nehéz lenne, mert köztudott, hogy a szerelmes nők hajlamosak megbocsátani (és hülyeséget csinálni), de azért Chloe-nak egy jó pont, hogy nem adta olyan könnyen magát.
A vége tehát picit nyáltúltengésesre sikerült, de inkább csak azért tűnik így, mert nagyon más a hangulata a könyv elejéhez képest. Vicces volt, pörgős, Lauren jól eltalálta a történet ritmusát. Kíváncsi vagyok a második kötetre is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése