2013. július 29., hétfő

Lainey Reese: Asztal három főre

Őszintén szólva nem is tudom, miért akasztott ki ez a könyv jobban, mint a Rabul ejtett szűz, pedig abban eggyel több pasi jut az egyszem csajra, aki ráadásul gruppenben veszti el a szüzességét. 
Riley belibben egy éjszakai bárba, amiről nem tudja, hogy szexklub, a tulaj pedig úgy ráindul, hogy azon melegében megdugja. Az értékrendembe nem fér bele az öt perc után dugunk dolog, de sebaj, oké. Felcipeli magával, miután megbeszélik a biztonsági szót: SPENÓT. Klassz és életszerű. Szóval Cade még egyszer megcsinálja a lányt, ezúttal ágyban, majd felhívja testi-lelki legjobb barátját, hogy van valamije a számára. A majdnem szüzike lány arra ébred, hogy azt mondja neki az alkalmi partnere, szivi, bemutatlak valakinek, köszönj szépen, legyél jó kislány, és elérhető, hozzáférhető, mert amúgy mi osztozni szoktunk. Minden magára valamit is adó lány jól kikéri magának aztán lelép, de nem Riley, áá, ő csak megvonja a vállát és szétteszi a lábát.
Innentől teljes az idill, a lány, akinek eddig nem is bizsergett a nunija hirtelen parancsszóra élvez, fenékdugaszt hord, és akkorákat élvez, mintha csapot nyitottak volna a lába között, mert úgy a tuti, ha a bokájáig lucskos lesz. Cade és Trevor persze már két hét után tudja, hogy nekik ez a nő kell, mert még soha nem volt ilyen jó közös nőjük, pedig már vagy tizenkét éve életvitel szerűen osztoznak a nőkön. Nekem sehogy nem fér a fejembe, hogy lehet, hogy a felsőosztálybeli örököscsemeték családja ennyire elfogadja ezt az életstílust, sőt, gratulálnak a fiúk választásához. Akár a lány szülei, akik könnyes szemmel kísérik az oltárhoz a szimbolikus esküvőn. 
Az elhanyagolható kis bonyodalomtól eltekintve (igen nagy meglepetés volt, tekintve, hogy a gonoszka csaj szemszögéből is mutatják a történetet) igazán tökéletes a közös kis életük. 
Nem igazán bírtam már magamban tartani a gondolataimat a könyvvel kapcsolatban és megosztottam őket az Oldalbordámmal: képzeld el azt a képet, ahogy a két pasi szendvicsel a lánnyal, egy a nuniba, egy a popiba és kettejük heréje lágyan paskolja egymást. Azt mondta, ez a legundorítóbb dolog, amit valaha elképzelt. Pedig a szembeszomszédunk a Csúnya Pucér Pasi és a szomszéd taxis kocsimosás címszó alatt bepucsítva megmutatta, mit NEM takar egy fecske.
Sok évnyi Anita Blake-féle orgia könyv után valamiért ez a könyv kiakasztott. De nagyon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése