2013. július 15., hétfő

Sara Fawkes: Amit csak Ő akar

Adott egy lány, Lucy: nincs megelégedve magával, abbahagyta az egyetemet, elvesztette a szüleit és az anyagi biztonságot, egy barátnőjénél csövezik és szar a munkája. A nap egyetlen fénypontja, amikor reggel a liftben találkozik Magas Jóképű Idegennel.
Aztán egy nap kettesben maradnak a liftben, és a pasi máris könyékig merül a lányban, akinek esze ágában sincs visszautasítani. Sem azt, amikor a Jóképű Idegen a parkolóban munka után elkapja, orális szexre "kényszeríti", majd gumi nélkül megdugja. Az is tök természetes, hogy jó nagy fizetésért szinte gondolkodás nélkül belemegy, hogy Jeremiah (akiről kiderül, hogy ő a csilliárdos főnöke) "személyi asszisztense" legyen, akinek a fő feladata az engedelmesség és a hozzáférhetőség. Persze Lucy szempontjából ez nem kurválkodás, mert tetszik neki a férfi, annyira, hogy két hét után úgy kezeli, mintha joga lenne beleszólni a pasi életébe, múltjába, döntéseibe, sőt, szerelmet is vall neki.
Jeremiah-ról nem derül ki szinte semmi a könyvben, olyan üres a karaktere, mint a levedlett pókbőr. Elhanyagolt milliomos csemete, aki lázadásból katonának megy, majd átveszi az örökségét és befektetési mogul lesz. Hűvös, zárkózott és szexuálisan domináns. Kábé ez minden, amit megtudni róla.
A történet maga, a szereplők és a motivációk nagyon gagyik, és van néhány következetlenség az apróságok terén. Amiért egyáltalán érdemes elolvasni, az, hogy a könyv stílusa nagyon gördülékeny, olvasmányos, a szexjelenetek pedig egész jól meg lettek írva, már persze a mostani egyre híguló felhozatalhoz képest. Itt nem faszoznak, hanem dákóznak össze-vissza. Egyszeri olvasásra elmegy, ha épp nincs jobb.
A vége nekem rejtély. A pasi elküldi a csajt, menjen haza, ne nevettesse ki magát azzal, hogy két hét futó ismeretségre (amik leginkább a lány testnyílásaira terjednek ki) alapozva már az SZ betűs szóval jön. Erre a lány duzzogva hazamegy, mire kiderül, hogy a sofőr helyett az ikertesó ül a volánnál, de sebaj, akkor vele lelépünk, hátha a Főnök majd észreveszi, mit hagyott el. Kisded játszmák, ovis szinten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése