2013. július 11., csütörtök

Raine Miller: All in

Úgy voltam a Blackstone-afférral, hogy ebből lehetne valami jó is, olvassuk el a folytatást. Az All in messze alulmúlta a várakozásomat. Ígéretes volt, hogy ezúttal Ethan szemszögéből látjuk az eseményeket, de nagyjából ennyi amit pozitívumként lehet említeni a könyvvel kapcsolatban.
A történet lapos és sekélyes. Summázva: csaj kiborul, pasi kiborul, pasi bocsánatot kér, csaj megbocsát és dugnak 100 oldalon, csajt megfenyegetik, pasi menekít. A sztori teljesen kifulladt. Az írónő egy könyvnyi anyagot elosztott háromfelé, és hogy ne legyen túl üres az egész, minden létező helyre berakott egy szexjelenetet. Amik mondjuk csöppet sem sikerültek izgatóra, és már tele a hócipőm a sok vastag kékeressel, a szűnni nem akaró erekciókkal és a lucskos pinákkal, és ez még finom kifejezés a könyvhöz képest. Oké, néha izgalmas lehet malacságokat és durva szavakat mondani az ágyban, de nehezen hiszem el, hogy két ember, aki elvileg szereti egymást, csak ilyen ordenáré stílusban tudja a másik tudtára adni, ha éppen viszket az alfele. 
Elolvasom majd a folytatást, ha épp nem lesz jobb könyv a kezemben, de a polcomon csak akkor fog virítani, ha valaki ingyen hozzám vágja. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése